Hålla för näsan!

Nu känner jag att de verkligen är igång. Jag drack min 2 shake för en timme sen, och jag har lärt mig ett bra drick för att inte känna smaken av den, de är att hålla gör näsan när jag dricker den, och direkt när jag druckit klart så tar jag ett glas vatten och dricker, då slipper jag känna smaken av den där äckliga chokladpuddningen haha.


Kommentarer
Postat av: Jennifer

Låter riktigt mumsigt ;)

2011-02-07 @ 19:59:00
URL: http://www.houseofyaya.se
Postat av: Hjärtis

Dom där drinkarna kan nog vara de värsta, du kommer inte gå ner med hjälp av dom! du kan inte byta ut maten till den där skiten, du får inte all energi och protein som du behöver. Det är bättre att minska på maten skita i Chips, godis, potatis och pizza hamburgare MC DONLADS!!! osv. Träna rör på dig gå en timme om dagen innan frukost sov ordentligt och se glad ut. Du kanske går ner under tiden du dricker bajset men sen kommer du gå upp lika lätt igen, tjockis. Sluta lata dig ät rätt och träna så ska du se att allt går bra.

2011-02-10 @ 15:55:21
Postat av: Malin

hej!

prova cambridge metoden istället :) dom shaken är riktigt goda! den choklad, smakar liksom kladdkakesmet! haha.jag har själv provat natudiet och hållit för näsan/nästan spytt av det..cambridge är riktigt gott i jämförelse :) plus att det finns jättemånga goda smaker..gått ner 6,7kg sedan i måndags då jag började ;)

2011-02-12 @ 13:41:25
URL: http://cherubini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0