För första gången!

Kvällen har jag spenderat hemma hos Anton med Fredrik. Vi spelade Monopol och för första gången i mitt liv så vann jag faktiskt, lite stolt är man ju. Sen glode vi lite på TV och nu är hemma. Har hunnit varva ett spel på Fredriks Ipod också haha. Nej nu är de läggdags.

"jag har inte hunnit maila vinnaren än, de gör jag imorgon bitti!"




Tanken var

Tanke var att jag skulle gå upp när klockan ringde vid 9. Men jag måste ha stängt av den i sömnen för jag vaknade vid halv 12 istället. Har suttit och försökt fixa med filmen jag ska göra, men de hänger sig hela tiden, så nu har jag gett upp de för en stund. Ska ta och gå och äta något.



satt kvar i 3...

Hej Bloggen!

Satt kvar på jobbet i 3 timmar efter att jag slutade med Helene och Becca. Alla tyckte vi var lite knäppa men de är ganska skönt att bara sitta där och veta att man inte behöver jobba. Så vi satt och snackade skit och spelade på våra Iphone/Ipods. Nu sitter jag och kollar på Solsidan och ska klippa ihop en film från idag. Fredrik har åkt till Anton.


Video - En dag på mc donalds!


VINN EN PLATS! - Tävling!

Finest Awards går ju av stapeln på Tisdag den 2 Februari. Självklar kommer både jag Mikaela och Kevin närvara. Detta ska bli hur kul som helst! Men vi har en plats kvar ledig, som du nu kan vinna?

Vill du gå med oss på Finest Awards den 2 Februari på Café Opera klockan 20.30. Klä upp dig i din finaste klänning och dom högaste klackarna. Fixa partysminket och bästa partyfrisyren och tagga till! Du kommer att få uppleva en kväll bland alla kändisar.

Är du över 18 år och vill följa med? Maila då till [email protected] och skriv en KORT mottivering om varför just DU ska få följa med oss! Tävlingen avslutas MÅNDAGEN DEN 31 JANUARI 18.00 . Vinnaren får då ett mail och visas även i bloggen!

LYCKA TILL


29 Januari 2011

Jag som trodde jag skulle sluta 16.00 idag men de visar sig att jag har skrvit fel i min kalender, jag slutade visst 14.00. Men de gör inte mig så mycket med tanke på att jag är sjuk. Ska snart åka iväg och äta på Max med älsklingen, sen hem och klippa ihop en film jag gjorde idag.


Känslor

Skulle egentligen vart med några vänner och sjungit Kareoke [stavning] och haft kul. Men de är inte lika roligt när folk inte åller de dom lovar och inte ens har en tanke på att höra av sig. Ska man behöva höra av sig och fråga vad som hände för att få ett svar? NEJ DE SKA MAN INTE!

Aja inte mer om de. Jag är fortfrande dunder förkyld och känner mig helt väck! Hoppas att jag känner mig piggare imorgon då jag ska jobba 10-16, har ingen alls lust med att sjukanmäla mig! Jag ska försöka att inte göra de iår ALLS! Nu ska jag kolla klart på Lets Dance!


FAVORIT - DAIM!!

DET ÄR DAIM! Jag älskar daim, så jävlans gott. Kan äta en hel påse på 1 min typ haha. Nej men jag älskar verkligen chokladen ocg knäcken som är i . Älskar när man tuggar och man hör liksom hur de knakar haha. Nej men Daim är lätt en favorit!




FÖR/EFTER

JAG VISSTE DE! Det skulle inte bli som jag ville. Nästa gång tar jag de märket jag brukar använda. Jag blev alltså inte helt nöjd och att göra detta på sig själv var ju inte de lättaste haha. Jag ska göra om de snart!


Haha ser ni mitt slitna hår? OMG måste klippa mig!


SLINGAR håret!

Sitter just nu med en sånhär snygg mössa man har på sig när man ska slinga hårt. Känner mig otroligt fin haha. Eftersom att jag är sjuk och har knappt någon ork i kroppen fick de bli detta idag. När jag hade gjort halva mössan gav jag upp för jag orkade inte mer, så de ska bli spännande och se hur detta blir.


Brukar inte använda viva, men nu testar vi!


IRRITERAD!

Asså jag är lite smått irriterad! Nu är de så att min webbcam inte vill fungera. Så fort jag tänker starta upp den så blir hela skärmen blå med massa text sen dör den, snacka om att man blir lagom irriterad!

Sen en annan sak. Jag gick hem tidigare igår för att jag inte mådde bra. Tror ni jag mådde bättre imorse eller? NEJ långt ifrån. Har inte kunat somna om sen Fredrik åkte hemifrån, för att näsan är helt full med snor och jag har ingen nässpary och då kan jag inte andas, JOBBIGT!

Nej jag ska göra ett försök att somna om, har feber så jag fryser ihjäl!


Ge mig sommar TACK!


Jag lever

Hej älsklingar! jag tänkte bara berätta att jag lever och ligger just nu sängen med huvudvärk, tandvärk, ont i halsen och en näsa full med snor, det känns inte så bra när jag vet att jag ska jobba sent ikväll 16:45 - 00.15. Är till och med så lat att jag skriver från fredriks iPod haha. Nu tänker jag sova ett par timmar till, vi får höras sen ;)

Sjuk tjej!

Vaknade imorse av att jag knappt kunde svälja. Kände på mig redan igår kväll att jag skulle få ont i halsen och vipps så fick jag de. Hatar att ha ont i halsen, man kan knappt äta eller dricka då.

Fredrik kom och hämtade mig hemma hos Sandra efter att han hade jobbat klart. Vi åkte och kollade runt i olika butiker en stund sen åkte vi hem. Och nu sitter jag här. Idag är de en trött tjej som inte kommer orka uppdatera så mycket tyvärr. Ska göra så lite som möjligt för att spara batterierna tills imorgon då jag ska jobba.




Tisdags mys!

När jag var påväg hem till Sandra passade jag på att handla de jag orkade bära själv, plus att jag gick på systemet. Sen åkte Sandra med och handlade de sista på Willys. När vi kom hem lagade vi mat, och åt en jätte god måltid. Nu ska vi frossa i allt gott vi har köpt. Tårta godis semlor vin och ja allt annat!




En lyckad dag!

Hej!

Jag har vart ute och åkt överallt idag och nu är jag äntligen hemma och har precis ätit en god middag med Sandra. Det blev grillad kyckling med potatissallad. MER OM DE I ETT ANNAT INLÄGG.

Idag åkte jag ju in för att se på förhansvisningen av burlesque som förövrigt var GRYMT bra. Jag älskade filmen och kommer lätt köpa den när den kommer ut. Höll på att börja gråta några gånger under filmen. Efter de blev de Lunch på en jätte fin resturange med brudarna och sen kollade vi i lite affärer ett tag tills de var dags att avrunda dagen och åka hem.


Mikaela och Niki





 



Hemma hos Sandra

Sitter hemma hos Sandra i hennes nya lägenhet. Äntligen sitter vi två tillsammans här. Vi har pratat om detta så jävla länge och nu blev de äntligen av. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi röra oss ner till Södertälje centrum för att se om något är öppet. Sen blir de raka vägen hem och sova för ska upp tidigt imorgon.

Ska möta upp Mikaela och Niki vid Gran imorgon vid 9.45. Ska bli så himla kul, och de är jätte kul att ta med en läsare ockå. Kommer säkert fler tillfällen ni andra kan få träffa oss.


Ja eller nej?

Hej  på er!

Jag tog en låång sovmorgon med tanke på att jag somnade 3 inatt ocg gick upp 6 för att att Fredrik skulle lyckas komma till jobbet. Efter de vaknade jag igen vid 9 och somnade om en timme senare *INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR TÄNKER NI* jätte kul information jag vet!

Imorgon är de ju Bio som gäller för mig Mikaela och Niki [läsare] jag bli dunder ul faktiskt, hoppas bara min mage tycker att de ska bli lika kul som jag, för just nu tycker den tydligen inte de. Jag sitter och funderar på en annan sak också och de är om jag ska gå på Finest awards eller inte? Vet inte om jag har sån stor lust med de, men vi får se. Står iaf med på listan!



Jag saknar sommaren!


VILKEN PISS DAG!

Vilken jävla pissdag de har vait idag kan jag ju bara börja med att säga. Allt börjar med att jag har ont i magen och de går ju aldrig över heller, och så skulle man till jobbet. Kommer dit och så blir de bara piss av allt. Slutar med att jag blir ensam i köket med as mycket gäster och dom får säkert vänta i 20 min.

Efter några timmar efter de så blir de bråk . Två fulla killar börjar slåss precis utanför resturangen. Stackars killen som blev slagen, han var helt sönderslagen i hela ansiktet. Skiftledaren ringer polisen som är där efter 10 min. Och jag har nog aldrig kännt mig så rädd på så länge.

Jag hade kunna lyfta en hel bil kändes de som så mycket adrenalin hade jag i kroppen. Och nu skiter jag i alla stavfel för jag är så trött och vill bara sova så de kan bli en ny dag som förhoppningsvis blir bättre!

GODNATT!

[Ja vi har utseet vinnaren och de blev Niki som vann! Stort grattis till dig!]

23 Januari 2011

Godmorgon bloggen!
Trotts magont som är de värsta att vakna med så känns de ändå som att de kommer bli en bra dag på jobbet. det är söndag och de innebär att de kanske kommer bli en lugn stägningen. Hoppas bara att magen vill jobba med mig idag också.

Eftersom att jag ska jobba kommer Mikaela att få utsee en vinnare. Jag kommer självl<rt välja ut några som jag tycker är värld en plats , och sen maila de vidare till Mikaela så hon får utse vem som ska med och där efter får jag maila och så när jag har rast. Men ni har ett tag kvar på er.


Jag saknar den här hårfärgen!


En bra lördag

Så var den lördagen över typ? Nej men jag ska inte klaga. Har haft en fantastisk kul kväll med Fredrik, Anton & Emelie. Vi började kvällen med bullbak, dom blev så jäävla stora och jag orkade bara 1 enda bulle av typ 40 st. Sen efter de blev de en omgång av monopol som jag självklart förlorade på först, men jag skyller på att tärningarna var inte på min sida idag.

Efter att ha spelat de i några timmar blev de en trip till MAX,
vilket kanske inte var de bästa för min mage. Nu mår den inte så bra. Tänk er bulldeg, bulle och skräpmat, blir inte sån bra blandning va? FY vad ont de gör.

[ Måste även säga att de är mååånga som vill vara med i tävlingen om en plats i biosalongen med oss, de kommer bli ett svårt val för alla har så fina motiveringar ]





22 Januari 2011

Godmorgon!
Självklart är de strålande sol ut och de är ju underbart! Mindre underbart är att jag vet att jag inte kommer hinna se de fina vädret något knappt idag för att man vet ju aldrig när Fredrik vaknar som sagt. Klockan 13.00 hade jag tänkt att försöka väcka honom iaf !


TÄVLING!

Jag och Mikaela har fått chansen att gå och se Burlesque före alla andra. Den filmen ska vara super bra och i rollerna kan vi se Cher och Christina Augilera. Men de slutar inte där!!

Utan ni har också chansen att få gå och se den tillsammans med oss den 25 Januari. Allt ni behöver göra är att maila mig på [email protected] och skriv en kort mottivering om varför just du ska få följa med. Vi kommer att dra en vinnare på Söndag klockan 18.00 Vinnaren kontaktas då via mail och presenteras även på bloggen.

Har du en blogg, kan du också maila den, men detta är absolut inget måste!

Vi ser fram emot att få gå tillsammans med JUST DIG !



Lugn Fredag

Jag är trött, har ont i fötterna och jag vill bara lägga huvudet på kudden och sova i några timmar. Men de tänker jag inte göra. Ikväll är de ju Lets Dance och de brukar jag ju se tillsammans med Elin, men nu är de så att skitungen är i portugal och blir brun medans hon lämnar mig kvar i kalla sverige. Så jag sak se de tillsammans med älsklingen och bara ta de lungt. Är ledig imorgon så ska ta en riktigt lååång sovmorgon!


En trött Emelie på bussen på väg hem!


Kyckling , ris & Currysås

Sitter och kollar på antikrundan tror jag de är? Inte speciellt kul att se för jag är inte så intresserad, men vad ska man göra liksom? Åt en supergod middag som bestod av Kyckling , ris och currysås [MUMS] . Bland det godaste som finns! Sitter och proppar i mig kakor för jag är så sötsugen. Fy på mig som egentligen inte ska äta sånt.

Bilden lånad av google!


Jag fattar inte hur man gör?

somnade om en stund till, fattar inte hur jag kan vara såhär jävla trött? Hela kroppen känns som gelé liksom. Sen är jag ganska ledsen för jag skulle vilja börja om från början på ett spel jag har i Fredrik Ipod, men de går typ inte?´Jag fattar iaf inte hur man gör?


Detta spelar jag på Facebook haha


Berätta om min sjuka dröm


1½ år idag <3

Godmorgon!
Man kan ju säga att jag har vart vaken sen 04.00 imorse, men de är ju inge ovanligt nu för tiden. Vilken tur att jag inte ska jobba idag då. Ska försöka ringa vårdcentralen idag också, och se om dom har någon tid åt mig nästa vecka, och sen kanske söka lite jobb?

Något jag ser fram emot och längtar så mycket efter är vår resa, som jag och Mikaela ska åka på i Maj som de är tänkt. Jag längtar så mycket efter våren, så man kan skippa vinterjacka någon gång. Men bara av att tänka på att Januari inte ens är slut än får mig att bli lite depp.

Idag har jag och Fredrik vart tillsammans i 1½ år, tiden går så förbannat fort, kan inte fatta att de var så länge sen vi träffades? Eller ja vi träffades ju i Maj men de tog ju sin lilla tid innan vi blev tillsammans. Men jag älskar dig och de kommer jag göra i all framtid!


Du är de bästa som finna <3


Ett gott skratt förlänger livet!

Sommaren 2009 ni var jag min syster hennes kompis therese och min pojkvän på landet. Solen lyste och vi passade på att bada i poolen som mormor har där på landet. Vi hade radion på och så kommer låten "it's raining men" och syrran börja köra värsta dansen. Denna roliga dans lyckades jag fånga på film, och jag kollar alltid på den när jag är på dåligt humör för man börjar skratta på en gång.

Få dig ett gott skratt du med


NU FUNKAR DE!!

Jag blev ganska rädd ett tag när min telefon inte ville som jag ville. De gick inte att skicka sms, de gick inte att läsa sms och de gick inte att se missade samtal. Så jävla jobbigt. Ringde till Kundcervis och dom bad ju mig såklart att återställa hela telefonen, och jo visst gjorde jag de och nu funkar de! FAST NU FÖRSVANN allt!


VILKEN TUR!


Glamurös frukost

Klockan ringde 04.00 imorse och jag hade bara lust att döda någon. Ögonen kändes som två stora fotbollar för att jag var så trött. Att de alltid ska ta 2 timmar för mig och Fredrik att somna. Vi gick nämligen och la oss 22.00 igår men somnade inte fören 00.00 hur fan är de möjligt? Haha

Jag känner på mig att de här kommer bli en piss dag, därför gräver ja ner huvudet i ostbåge påsen, och dricker en cola. Fattar ni vilken nyttig frukost *inte* . Man kanske ska ta och äta mc donalds idag när man ändå håller på? Jag jobbar ju trots allt. Nej fy fan ikväll ska jag somna efter bolibompa!


Tandtrollen går bananas i min mun nu tror jag!


Onyttigt - Jo tack

Jag och äsklingen åkte iväg en sväng för att köpa lite gott. Alltid när jag är på dåligt humör så vill jag ha i mig något onyttigt. Så de blev ostbågar och cola *banta i 20 år sen* . Men nu är de dags att göra kudden sällskap. Är nyduchat och jag älskar att lägga mig i sängen när man känner sig ren som aldrig förr höhö.



Min hello Kitty pyamas! <3


Tjuvstarta?

Snart är de ju dags för semlor, jag som verkligen ÄLSKAR semlor haha. Jag har nog fått de av min mamma, hon är också ganska galen i de. Förra året bakade vi till och med egna semlor. Känns som att man kanske ska börja tjvstarta snart? Gillar ni också semlor?


Jag döör, ge mig en semla NUU tack!


Vilken bild?

Jag förstår inte varför jag är så trött? Undra om de verkligen är så att jag håller på att bli sjul? Jag som ska jobba imorgon, hoppas de blir bättre tills imorgon iaf.

Vilken bild tycker ni är finast?



Mer färger

Snart är de vår och då börjar de närma sig sommar och sol. Så de gäller väl att börja handla sommarkläder tidigt iår om man vill ha något snyggt, allt tar ju slut så himla fort?

Var inne på Gina Tricots hemsida och blev typ kär i allt. Fast den här våren/sommaren tänkte jag köra på lite mer färger och mer mönster, jag brukar alltid ha svarta kläder eller vita annars och de känns så tråkigt . Så iår blir de annorlunda.


Vad tycker ni? Jag gillart!


Somnade om!

Kunde inte låta bli och somna om, vaknade med huvudvärk och då har man inte lust alls att vara vaken direkt. Nu när jag vaknade hade jag kramper i magen, och jag hoppas på ALLT att jag inte håller på att bli magsjuk, för de har jag verkligen inte tid med. Kanske var maten från MAX som jag åt igår som gör att jag har ont i magen?

Gick in på mailen igår när jag kom hem
igår och såg att jag hade fått mitt mail från Marie Plosjö och blev väldigt glad! Nu hoppas jag bara på att hon läser de snart och att vi kanske kan boka ett möte, för de är ju ganska svårt att förklara en del saker via mail.


Svaren från frågestunden

Hade du bra betyg när du gick ut nian?
- Jag var ganska skoltrött när jag gick ut nian, men jag hade godkänt i dom flesta ämnena.

Har du någon pojkvän?

- Japp, vi har vart tillsammnas i 1½ år nu. Fredrik heter han



Hur många bloggar har du haft?

- Oj jag har nog tappat räkningen, började blogga 2007

Har du någon bästavän, vem?

- Ja de har jag. Sandra heter hon och vi har vart bästa vänner sen vi var 11



Om du skulle få välja exakt vad du ville bli, vad skulle du vilja jobba med då?

- Då skulle jag nog vilja bli Make up atrist, de är en dröm

Hur är du i verkligheten?

- Jag är väldigt omtänksam, vill alltid att alla ska må bra och världig snäll, lätt att komma överäns med.

Har du gjort några operationer?

- Ja jag har opererat mig 14 gånger, och alla av olika skäl, bland annat blindtarmen höhö

Hur kan du förvänta dig att folk ska ändra uppfattning om dig och tro att du är en bra och ärlig människa, och en god vän efter hur du har betett dig mot alexandra? du har ju erkänt det, jag menar, varför skulle du vara annorlunda nu?
- Jag erkände allt för att få ett slut, vilket kändes bra. Nu vill jag börja om från början fast som EMELIE och inte som ÄMMI

Hur gammal är du?

- Jag är 21 men fyller 22 den 29 Juni

Hur lärde du och micah (mikaela) känna varandra och hur länge sedan var det ?

- Vi har inte känt varandra så värst länge, men vi trivs super bra ihop och har jätte kul. Vi ska snart åka på en resa tillsammans också!

är det bara du som bloggar här, eller är det din kille också?

- Ja nu är de bara jag som bloggar här, ville ha en egen blogg.

Kan du börja videoblogga mer?

- Jo absolut de kan jag, har bara vart så lat den senaste tiden haha



Varför bloggar inte ni ( alex och du )tillsammans längre ?

- För att jag vill släppa allt som har med uppmärksamhet att göra, vill inte längre sträva efter att synas mest eller göra PR trick.

vilken blogg läser du mest?

- Jag läser nog Kenzas mest och sen alla skvallerbloggar och Mikaelas såklart.

jag undrar hur många läsare du har, i genomsnitt, per dag?

- Nu efter jag bytt blogg är de runt 2000 om dagen, men jag hoppas de blir fler.

Varfor slutade du blogga ihop med Milton?

- För att vi vill 2 helt olika saker. Jag vill bara vara jag och blogga för mig själv.

hur kommer det sig att du har bytt från att vilja blivit kalla ämmi till emelie?

- För att jag tröttnade, och du hör ju själv "ÄMMI" de blev jag typ kallad när jag var 13 år, så vill släppa de nu.

Bilder från dagen <3

Hemma från Läsarträffen!
Min underbara Mikaela






LÄSAR TRÄFF!


Försenad julklapp

Godmorgon!
Jag passade på att ta en lång sovmorgon idag med tanke på vilken huvudvärk jag har haft. Den var inte borta imorse när jag väckte Fredrik heller, men nu känns de som att den inte är kvar vilket är skönt.

Igår när vi var hos min gamelmormor så fick vi en försenad julklapp, väldigt sent måste jag säga, men som sagt så träffas vi inte så ofta på grund av avståndet. Men klad blev man iaf.



FRÅGESTUND!


Avslutas imorgon [17/1] klockan 21.00
[AVSLUTAD]


Bilder från idag

Har haft huvudvärk precis hela dagen, vilket har vart ganska jobbigt med tanke på att de var en ganska jobbig bilresa ner med mycket vatten på vägen så man spände sig hela tiden. När vi kom ner så åt vi god mat så magen höll på att sprängas, såg ut som man var gravid med trillingar. Sen blev de fika och efter de bar de av hemåt.

Här kommer bilder från dagen.








Verkliga?

Jag har börjat gilla att kolla på konstverk. Jag har börjat beröma hur duktiga folk verkligen är. Tänk er att kunna baka tårtor som ser verkliga ut?






 

KÄLLA

Bilder egenom åren

Här kommer lite fler bilder på mig egenom åren. Tiden går fort.







Konstverk av papper

Tänk er att kunna göra konst av papper? Att kunna göra sjukt snygga figurer från ett vanligt papper? Jag hittade dom sjukaste bilderna på en sida där jag blev helt tagen. Tänk om man hade en sånhär talang?





KÄLLA


En sann vän!

Detta inlägg är tillägnat min fina vän Mikaela!

Jag har inte känt dig länge alls, men de känns som vi har känt varandra hur länge som helst. Här märker man att åldern spelar absolut ingen roll. Du är en äkta vän och jag vet att vi kommer att vara vänner länge. Jag har berättat en hel del för dig om mitt liv och min bakrund, och du är en sån vän som verkligen sitter ner och lyssnar!

Jag struntar i vad folk tycker om att du och jag är vänner. Du är den som känner mig bakom allt detta och de är ju huvudsaken. Och jag vet att du aldrig skulle ljuga i din blogg! Jag vet att du är 100% ärlig med allt, inte bara i bloggen utan i verkligheten också.

Du är en fin vän Mikaela och du har en underbar dotter. Du är en underbar mamma och jag vet att du kommer att bli världen bästa mamma till Kelly i alla år! Jag finns för dig och kelly dag som natt och de vet du! Du kan alltid ringa eller smsa mig om de är något, prata med mig om vad du vill, jag lyssnar!

Du är en sann vän! Jag är tacksam för att jag har dig!


INGA KOMMENTARER!

Idag är de ju lördag, men även denna dag blir lugn med tanke på att jag åker till Norrköping ikväll. Så de blir Tacos och mys med älsklingen, hoppas vi kan se någon bra film kanske? Jag vill se "sommaren med göran" den är ju sjukt jävla bra.

Ja ni förväntar väl er att jag ska hugga tillbaka till K, men jag orkar verkligen inte bry mig. Känns lite uttjatat , hon kanske har slut på fantasin vem vet? Så nej Inga kommentarer från mitt håll.


Snart 1½ år med dig, tiden går så jävla fort <3


Vad hände?

Då har man slutat för dagen, de var ju inte speciellt länge jag jobbade idag, men ska inte klaga. Skönt att vara hemma tidigare än alla andra typ. När jag var påväg till jobbet imorse så sa jag till mig själva " IDAG SKA DU INTE ÄTA MC DONALDS" och vad hände?


Det blev mc donalds till frukost, ÅH NOOOOO


Pictures from work


En glad Charlie!

Johanna vid french fries


The guys in the kitchen


Ariel är glad idag haha!

Bröd mannen!

Johanna gillar morötter


Jag blev beroende ...

Jag var hemma hos Sandra för någon dag sen och vi spelade massa spel och hade de super mysigt. Kändes som att de behövdes verkligen, man ser verkligen vilka som är ens riktiga vänner i dom här lägena. Tackar gud att jag har dom vännerna som jag har! Dom är världa GULD.

Men iaf, så skulle Sandra baka då. Hon sa att hon skulle göra Havreflarn och jag fattade ingenting och hade då ingen jävla aning om vad de var. Tills jag såg resultatet och smakade dom. Jag blev typ beroende på en gång, helt sjukt! Jag fick iaf receptet av henne idag så någon dag nästa vecka när jag är ledig ska jag baka sånna!

Här har ni receptet om ni vill göra de hemma!
75 Gram smällt smör
1 DL havregryn
1 DL socker
1 DL mjöl
2 matskedar mjölk
2 matskedar sirap


Ugnen ska vara på 200 grader
10 min i ugnen
Ställ sen dom på kylning ute så de går snabbare



Ingen ska få trampa på mig längre!

Nu ska jag verkligen inte låta någon trampa mig på tårna längre. Jag ska köra mitt race och de att vara EMELIE fullt ut. Jag ska inte vara den där duma idioten som alla har fått försig att jag är. Jag har vart ledsen hela dagen (igår) över allt och jag bara vill försvinna. Men jag vill inte lämna bloggvärlden.

Men jag vill inte heller vara sämst egenom att lägga mig ner för att folk är så duma. Jag vill stå upp för mig själv nu och de ska jag verkligen göra! Jag ska visa er att jag verkligen är raka motsattsen mot vad ni har sett [ämmi] .

Nu ska jag åka iväg till jobbet! Hoppas ni får en super bra dag , så hörs vi när jag slutar eller kanske innan om jag hinner?


Jag saknar verkligen Thailand! VÄRME TACK!


Vi åkte iväg

Klockan är mycket och jag borde egentligen gå och lägga mig eftersom att jag ska upp och jobba, men kom hem för ett tag sen. Vi åkte till Elin&Sunke för att se Lets Dance och sen hoppade jag in i duschen direkt när vi kom hem. Jag har vart som ett jävla MENS barn hela dagen idag, men de finns anledningar till de också.


Älskling <3

MENSBARNET själv

Alltid så dricker man öl hemma hos Elin


Ett avslutat kapitel

Okej nu tar vi detta en gång för alla sen är de ett sträck och vi glömmer bort de helt enkelt! Jag valde att göra en video på skämt om att jag skulle söka till Big Brother, jag har alltså inte gjort de på riktigt. Trodde dock inte folk skulle bry sig och se videon utan bara lät den vara.

Idag har nästan 23 000 människor sett den och nu känns de som att de är dags att berätta de liksom. Många reagerade starkt på den, men detta är alltså bara ett skämt! Inget av de jag sa är på riktigt. Så nu vet ni de! Så nu släpper vi de hela och går vidare!


Gammal bild på mig och min kusin! Jag var typ 11 här


Lets Dance

Idag är de fredag! Dock kommer de inte hända så mycket med tanke på att jag ska upp och jobba klockan 10 imorgon bitti. Jobbar inte så länge men de kommer ändå bli en lugn kväll. Ska ligga i sängen med älskling och kolla på Lets Dance, missade förra Fredagen , men då åkte ju ändå ingen ut så ska se ikväll.

På söndag åker jag ner till Norrköping
för att hälsa på min gamel mormor, de var ganska länge sen vi sågs så de ska bli kul. Hoppas på att älskling följer med ner också.


Syster, mamma, mormor och gamelmormor!


BILDBOMB DEL 2


Snygg hårfärg!

Ser ni dom gamla spelmaskinerna i bakrunden?

Jag tyckte typ att jag såg ut som Christina Augilera eller nått HA!

Jag klippte luggen, men ångrade mig direkt efteråt !

Satt i trapphuset 7 på morgonen och väntade på att Sandra skulle komma hem

Hmm , fjortis?

Jag använde keps för första gången i mitt liv och tyckte jag avr skit snygg!

Påväg till mammas jobb , hade precis gjort blonda slingor


Duschen!

Ska stax hoppa in i duschen och sen börja göra mig iordning för att snart åka till Elin! Vet ni? Jag hatar verkligen stunden innan man ska gå in i duschen! Jag tycker de är skit jobbigt. Först måste man klä av sig alla kläder sen ska man bli blöt. Och inte nog med de så tar de världens tid att duscha!

Låter som att jag typ aldrig duschar men så är de ju inte. Men fattar ni? Efter duschen ska man stå och torka sig i 100 år för att bli torr, efter de är hårt blött och man måste vänta till de torkar [om man inte använder hårfön då] men de gör jag sällan utan låte helt mitt hår självtorka!


Om 3 månader!

Jag vet att de är många som undrar hur jag kommer att gå till väga när jag ska ta mig ner i vikt. Och jag kommer att köra programet [Your Shape , Fitness Evolved] Vilket jag tror stenhårt på. Jag kommer ju självklart att ändra kosten också, och sluta småäta skit saker.

Jag kommer att börja ta promenade till jobbet och försöka gå ur och springa 1 gång i veckan. Varför just bara 1 gång i veckan är ju för att jag kör detta program också som gör att man rör på sig otroligt mycket, och den följer även din vikt nedgång.



Om 3 månader kommer ni att få se ett otroligt resultat!


Bildbomb del 1

Åren bara flyger förbi och man hinner förändras så mycket hela tiden. Har kollat egenom min mapp med massa gamla bilder på mig själv, och herrgud säger jag bara! Ni ska få se själva ! BILDBOMB!


Här har vi en bild på när jag vägde typ 42 kg och gult hår!

Den här bilden är gammal, de ser ni där upp "snyggast.se" haha

Detta är min riktiga hårfärg! Visst är den fin?

Älskade den här hårfägen också!

Klänningen jag har på mig får jag inte ens på mig idag !

Guldfärgat hår, de var faktiskt jätte fint! I verkligheten!

Hade precis färgat hårt "Kyckling gult" hemma hos mimmis


7 Januari 2011

Godmorgon bloggen!

Idag är de Fredag och jag äälskar fredagar. Detta innebär att de bara är en dag kvar tills vi brudar festar loss på Cinderella!  Idag ska jag även hem till Elin och kolla på Lets Dance som vi har gjort tillsammans i säkert 3 år i rad nu. Så denna tradition får vi inte bryta.

Ska snart sätta på en tvättmasking för att ha något rent tills imorgon. Undra vad fan man ska ha på sig egentligen? Vad brukar man ha på sig? Det känns som de var 100 år sen jag var på kryssning fast de vart 1½ år sen.


Första gången jag och älsklingen åkte kryssning tillsammans


Kryssningen när vi åkte typ 25 pers


Kryssningen 09 - När vi aldrig gick och la oss


Kryssning till Tallin när mamma fyllde 40 - 09


Kryssningen sommaren 09


Vi var på Kryssningen för Radio 107,5


Nystart !

Hej!

Åh de känns helt underbart med en ny blogg, fast även om jag har min domän kvar så känns allt underbart. Här kommer jag att skriva precis vad jag vill och jag kommer strunta i alla andra och deras åsikter. Detta är min blogg och inte eran!

I den här nya bloggen kommer ni att kunna följa mig på jobbet, på fritiden och hur jag tänker nå målet ner till 47 KG igen! Detta kommer bli så jääävla lyckat tro mig!

Varför jag väljer att ha kvar ammis.se är för att den är enkel och de är många som redan vet om den. Men de ska bli en nystart för ammis.se också. Men smeknamnet Ämmi kommer inte längre att dyka upp i den här bloggen mer!


RSS 2.0