Tävling! Make up store!

Nu är de äntligen tävlings dags! Nu är de så att jag lottar ut GULD ögonskugga & ett läppsift från Make up store! Super snygga och passar perfekt till fest! Tävlingen är enkel!

Regler:
- Skriv en kommentar som lyder " Jag vill självklart vara med och vinna detta "
- Glöm inte Mailadressen då vinnaren medelas via mail.
- Tävlingen avslutas 1 Mars 23.30 och medelas därefter via mailen!



Dagens blogg!

Nu har du chansen att bli dagens blogg!
Skriv en kommentar att du är med!


Kryssningens äventyr

Hej på er!
Ledsen för att jag inte uppdaterat på 3 dagar men jag har inte orkat och haft bloggtorka. Nu har jag iaf sovit en stund efter att ha kommit hem efter en galen kryssning.

Den började as bra då vi började parta redan på tåget in. Sen var de fullt ös medvetslös BOKSTAVLIGEN!. Det hela slutade med att jag tog tag i issa mitt på dansgolvet klockan 04.00 och skrev att jag ville ut och fort som fan skulle de gå, sen minna jag bara röster, jag minns inte några bilder . Vaknade till ordentligen igen inne i sjukhushytten där hon berättar att jag har hög puls och att den ligger på 160 vilket är väldigt högt. jag hade även fått blåsa alkotestet som visade att jag hade 1,4 promille i kroppen och de är också väldigt mycket.

jag fick iaf ligga där i ca 1½ timme, fick lustgas och 2 panodi. Hon som tog hand om mig ville att jag skulle gå av i Marhamn och få åka ambulans in till deras sjukhus, men klockan halv 7 på morgonen när båten kommer in i Mariehamn så kommer hon till vår hytt och ska kolla till mig och då berättar jag att jag inte vill gå av, att jag tar risken att vänta tills vi är framme i stockholm...

OCH nu sitter jag här, vid min dator, mördbultad i hela kroppen, känns som jag åkt på stryk, och skulle egentligen behövt åkt in till sjukhuset, men vet ni vad? Jag orkar verkligen inte, jag har sovit 10 timmar på 3 dagra, jag är alltså helt slut i kroppen!



Först morsan sen hennes döttrar , ni fattar vad jag menar!

Dagen efter, inte bakfull, men jävla trött!

kolla in magen hahahahahah

Timmen innan jag hamna i sjuksängen haha

Nu ville man bara HEM!


Bilder







Veckan får gå lite fortare nu!

Nu har vi iaf bokat kryssningen! Det blir på Fredag och den kommer att gå vid 18.00 ! Nu tycker jag att resten av den här veckan kan gå lite snabbare! Jag är så jävla Party sugen så de är helt sjukt.

Just nu är de mindre kul, har huvudvärk, och de känns som att huvudet ska explodera vilken sekund som helst. Vi har iaf käkat och gjort chokladpudding som står i kylsen som jag typ måste hämta nu för den är klar. Imorgon väntas de jobb!


Jag och Issa kommer ha så jävla kul!


Beslutsångest!

Jag har en ganska stor beslutsångest just nu kan jag lova. Antingen åka på kryssning med Issa eller åka ner till Ullared med älsklingen? Hur fan ska jag lyckas bestämma mig? Varför jag vill med på kryssningen är för att de är så jävla kul, jag älskar att åka på kryssning. Sen inte nog med de åker man ju med världen party pingla nummer 1.

Varför jag vill åka ner till Ullared är för att de var ett bra tag sen vi var där nere, och då köpte jag ett duntäcke för typ 199:- som jag bara älskar som egentligen kostar runt 600:- här hemma på IKEA, men nu börjar de slitas ut och jag vill ha ett nytt! Sen är de ju helt klart massa annat där nere som är sjukt billigt och som man aldrig skulle köpa här hemma i sthlm som man gör där!

SNACKA OM BESLUTSÅNGEST HÄR VA!


När vi var på kryssning för en månad sen!


Vädligt besviken!

Godmorgon!
Eller ja egentligen är de ju eftermidddag? Skit samma var de är! Jag är lite upprörd, och dett är för att jag såg att Alexandra hade tagit mina bilder från Big Brother igår, jag rbukar oftast inte bry mig så men varför jag gör de just nu är för att vi har båda två sagt att vi lägger ner tjafs och allt, så händer detta? Hon kunde iaf frågat känns de som?

Aja nog om de jag såg inte henne där igår iaf. Här kommer en video AS kort.


Hemma från BigBrother

Nu är vi äntligen hemma efter dagens live stäning av BigBrother. Det var faktiskt skit kul och de var rätt häftigt. Fick as bra platser och vi blev filmade väldigt många ggr. Och till alla som undrar så ansökte jag inte till BB på riktigt utan de var ett PR-trick som många av er gick på. Men nog om de nu. Nu ska ni få se bilder.





Big Brother ikväll !

Efter mycket om och men så lyckas jag iaf få ledig när jag egentligen ska vara de. Så nu är jag snart klar för att åka, de som återstår är håret och jag har ingen jävla aning om vad jag ska göra med de haha.

Här är tre bilder!
Ska ni se BB ikväll?





LYCKAD KVÄLL

Jag kanske inte var helt nykter, men jag drack bara 2 cider och en öl. Kände mig väldigt trött och ville egentligen åka hem så tidigt som möjligt, men ändå blev vi kvar till sist? Vi hade väldigt kul och de blev en vädligt lyckad personal fest måste jag säga. Jag har över 200 bilder på mitt minneskort och de är svårt att välja ut vilka som sa med i bloggen.

Ikväll är de ju Premiär av BB vilket jag egentligen skulle vilja gå på. Jga ska försöka flörta lite med abbe som kör stägningen idag om jag kanske kan slippa. Jag börjar ju endå 21.00 ikväll.





Ikväll är jag nykter!

Igår hade Jennifer & Tessan deras 18 års fest och som vanligt som förra året var vi där och hjälpte till. Man såg verkligen vad som kan hända på ett år. Förra året skrang var och varannan kille som en fjortis och hade druckit 2 öl och var "dygnrak" iår var dom lite mer mognare måste jag säga.

Vi klarade oss utan bråka istort sätt, lite små tjafs här och var som gick att lösa utan problem, men annars var alla super duktiga. Men bålen som vi gjorde den var FARLIG. Jag skulle ju inte dricka något under kvällen men jag smakade på bålen sen smakade jag lite till, men idag mår jag prima skinka! Fast jag känner att de finns en anledning till att inte dricka alkohol ikväll! SÅ IKVÄLL ÄR JAG NYKTER!




Kryssnings tajm

Hej!
Ledsen att jag inte hunnit uppdatera på 2 dagar men jag har jobbat och sen bara varit helt slut i kroppen. Just nu har jag fullt upp med att hitta hytter till kryssningen vi ska åka. Vi planerade att åka Lördagen den 26 Februari men där är allt slut så vi kanske ska åka på Fredagen istället, vilket var mycket billigare och alla hytter fanns kvar.

Imorgon ska Tessan och hennes kompis Jennifer ha sin 18 års fest, där jag och Fredrik precis som förra året kommer vara med att hjälpa till. Denna gång blir de över 200 personer, förra året var de bara drygt 60 personer. Så de kommer bli kanon kul och jag ska ta med mig kameran och fotta alla sötnosar!


Jag och mimmis för 4år sen, här vägde jag 38 KG!


Jag vill ju!

Hej!

Asså vet ni? Jag har världen ångest. Jag har blivit bjuden på en förhandsvisning av filmen "Min låtsasfru" och den är imorgon klockan 13.00. Jag som verkligen älskar att gå på bio kommer typ inte kunna gå och jag är lite ledsen för de. Jag har nämligen ett möte på jobbet klockan 16.00 och de mötet kommer att ta ca 10 min.

Om någon av er kanske vill gå? Maila mig då på "[email protected]" innan klockan 19.00 . Ni behöver inte om ni inte vill, men om ni är sugna på bio så!




Sist vi var på bio


Glad alla hjärtans dag!

Hej Gullungar!

Somnade rätt sent inatt därför är jag inte vaken fören nu. Elle ja jag har vart vaken sen timme drygt men legat kvar i sängen. Idag är de ju alla hjärtans dag och jags ak börja säga grattis till min älsklade vän Mikaela som ska förlova sig med Kevin idag! GRATTIS till er båda!

Nej ska jag jobba, och de är ju super kul. Men de gör mig egentligen inte så mycket för jag har aldrig riktigt firat alla hjärtans dag och tänker nog inte göra de idag heller så de gör mig inte så mycket.


Jag förlorade i monopol!

Hej sötnosar!
När Fredrik hämtade upp mig åkte vi runt en stund för att sen hem för att han skulle byta om till sina träningskläder. Meningen var att jag skulle stannat hemma medans han tränade för att jag var så förbannat trött. Men antons flickvän Emele ville att jag skulle hålla henne sällskap medans dom tränade tillsammans så jag åkte med.

Hemma hos dom blev de Monopol som alltid. Denna gång vann Emelie vilket var ganska tur annars hade hon nog dödat mig för jag vann förra gången ju? Sen efter ett tag kom Fredrik och Anton tillbaka och vi kollade klart på Wallander filmen, jag ÄLSKAR verkligen svenska polis filmer!

Nu tänkte jag krypa ner i sängen för imorgon väntar en dag med jobb! 16:45-00.15 "buhuhuh" hatar att jobba så sent! Man får liksom inge kol på dygnen då.


Emelie på nyår i hennes supersnygga klänning!


Ont i hela kroppen?

OMG säger jag bara, de känns som jag blivit sönderslagen i hela kroppen! Har ont typ nästan precis överallt? Har faktsikt inte aning om hur de har gått till? Kanske sovit kontigt? Jaja jag vet iaf inte mer än att de gär ont!

Elin kommer och hämtar upp mig om 45 min då vi ska bege oss till jobbet för att planera in för personalfesten. Ska bli kul, hoppas bara vi kommer bra överens?


Suger detta år!

Är de bara jag som tycker att årets Melodifestival är skit? Programledarna är skit och artisterna är inte alls lika bra och rolia som tidigare år. Fel artister går vidare och de gör ju inte saken bättre. Som ikväll skulle ju lätt babbsan gått vidare, men nej då går Brolle fan vidare istället.


Blää!


Fullnokad nästa helg!

Jag har ont i huvudet! Jag hatar verkligen dagen efter! Det är dagen efter man alltid tänker " Jag ska aldrig mer dricka" men den här gången ska jag hålla de.

Hela nästa vecka är fullt upp.
Jobba hela veckan. Sen är helgen fullbokad .

Fredag: Tessanas 18års fest [nykter]
Lördag: Personalfest [nykter]
Söndag: Jobba 16-00


Förra årets personalfest !


Bakis.com

Igår var det först jobb till 16. Sen kom älsklingen och hämtade mig vilket var supergulligt med tanke på vädret liksom? Sen blev de stressa in i duschen och snabbt på med sminket för att åka över till Elin och Sunke. Där hemma bjöd Elin på smörgåstårta som blev as god verkligen!

Sen var festen i full gång och jag känner såhär dagen efter att de blev lite mycket, så som de alltid blir. Fattar inte varför man inte kan sluta när de är på topp?`Haha så jävla tyiskt. Men jag mådde som en påse skit i imorse kan jag ju lova! Trodde jag skulle behöva spy flera gånger men jag klarade mig.

Ikväll är de melodifestivalen !

Johanna har fått sitt andra barn!

Grattis bästaste Johanna till tillskottet i familjen!

Powernap

En sak är de jag inte förstår? Har alla jävlar svårt att äta maten i skolan eller? Det värkar som de iaf eftersom att ALLA snorungar kommer till mc donalds. Idag har vi helt enkelt haft fullt upp och de har kännts kan jag lova. Det känndes som att vi var en man kort? Eller så var de bara mycket att göra?

Har iaf ont i fötterna och är värlidgt trött. Somnade sent sen har jag vaknat under hela natten till och från. Så de blir en powenap för mig en timme typ.

Imorgon är de fredag och de innebär Party. Ska först jobba 11-16 sen hem och sen vidare till Elin med älsklingf ör att Fira sunke och Fredriks födelsedag. Elin har sagt att hon sa bjuda på smörgåstårta och de längtar jag efter! MUMS!



Massor med spel!

Nu har jag hittat ännu fler spel att spela på Fredriks Ipod, så nu har jag fullt upp med den och han får ingen tid alls med den känns de som haha. Jag tar med mig den på jobbet för att inte se till att mitt Cafe går åt helvete eller min resturange. Nu har jag börja spela något mall shopping spel och sen något där du ska sälja kläder i en butik, sjukt skoj!







Det känns i kroppen

Hej Bloggen!
Har inte hunnit skriva något för att jag började så tidigt imorse och somnade sent, så jag var ganska död när klockan ringde. Skulle egtmligen bara jobbat till 14.00 men de blev till 18.00 istället. Så nu är jag rätt slut i kroppen. Har bara druckit Naturdiet idag så de känns i kroppen när man rör på sig mycket när man inte äter.

Nog om de. Om några timmar fyller min älskling år! Tur är ju den att Becca tog min tid imorgon så jag kan vara med honom på hans födelsedag. Får komma på något som han ska få också, hihi.


Jag älskar dig världen bästa älskling <3



Dagens sista!

Nu har jag druckit dagen sista Naturdiet. Att hålla för näsan funkar alldeles utmärkt och de blir ju lättare för mig att ta de då. Har kissat kanske ca 15 ggr idag och de känns ju lite ovanligt. Men de kommer bli as bra de här när de är över! Det har bara gått någon dag och jag längatar som fan efter att få äta riktigt mat!

Imorgon är de jobb. Börjar klockan 10 och slutar 14 så de är bra 4 timmar. Jag kommer hinna dricka 2 st sånna på jobbet imorgon. Men de ska bli så skööönt när jag ställer mig på vågen sen!

Snart är de personalfest!


Hålla för näsan!

Nu känner jag att de verkligen är igång. Jag drack min 2 shake för en timme sen, och jag har lärt mig ett bra drick för att inte känna smaken av den, de är att hålla gör näsan när jag dricker den, och direkt när jag druckit klart så tar jag ett glas vatten och dricker, då slipper jag känna smaken av den där äckliga chokladpuddningen haha.


Ni betyder mest!

Jag kan inte leva utan er!


Idag är jag på BRA humör !

Hej bloggen!
Åh idag är jag på strålande humör, de är så mycket bättre än vad de var igår. Jag började ju dricka den där skiten igår och var så otaggad så de fanns inte. Men nu när jag vaknade gick jag upp och gjorde min lilla "drink" och sen ställde in den i kylen för att sen hoppa in i duschen. den makade faktiskt godare efter att ha stått i kylen i 10-15 min måste jag säga så tack för tipset du som gav de!

Jag ställde mig även på vågen [jag vet att ja ska vänta] men jag kände att jag vill så gärna. Och när jag ställde mig på vågen igår vägde jag 61,5 och nu väger jag 60,7 och hur FAN är de möjligt tänkte jag? Haha men de kanske är de? Skulle som vanligt ta kort men så glömde jag bort de "dumma mig"



Jenasen jag har på den här bilden kommer jag inte i idag.
Bilden är tagen 2008 och målet är att komma i dom igen
Dom är ju mina favoriter liksom.


Tarzan!

När jag låg på sjukhus för några år sen blev jag beroende av att spela spelet Tarzan. Jag blev inte bara beroende av spelet utan filmen också. Eftersom att jag låg där så pass länge så hann jag kolla på den ett antal gånger och lära mig exakt alla låtar på både svenska och engelska. En speciell låt som jag älskar och texten är as bra är den här.


Solsidan <3

Om ca en halvtimme börjar solsidan. Jag har fasnat för den serien totalt! Älskar den. Jag har faktiskt inte sett första Säsongen men de gör väl inget? Så härliga hela bunten, och de roligaste av allt är att dom spelar ur riktiga familjers liv, mohaha


Den kommer följa med mig.....

Jag åt precis en apelsin [?] Nu känns de som att den där Chokladpuddingsmaken har försvunnit iaf. Asså om man sak behöva ha den där förbannade äckliga smaken i käften efter varje gång man druckit den så ska jag fan ha med mig en tandborste vart jag än går, när jag vet att jag ska dricka den iaf.

Fredrik åkte ivg och tränade med Anton idag. Jag stannade hemma eftersom att jag inte känner mig helt 100% i kroppen än. Men när jag druckit de här i en vecka och de ger bra resultat så ska jag nog börja träna.


Visste ser det ut som att apelsinen har pormaskar? Haha torr humor


Nu är jag igång!

Nu är jag igång iaf! Det var ju absolut inte de godaste jag druckit i mitt liv, en konstig smak av chokladpuddig som övergick till en jätte äcklig eftersmak. Men ja hoppas att man vänjer sig vid smaken om jag ska lyckas få i mig detta 5 ggr om dagen?

Vågen visade en skrämande siffra som fick mig att bli mer taggad. Dock han jag inte ta kort på vad den visade men den stannade på "61,5" vilket är jävligt mycket för min längd. Så målet är ju att komma ner till 50, men jag vet att jag inte kommer att lyckas med de av att bara dricka detta utan de krävs mer. Men vi börjar med de här och ser hur mycket jag tappar av detta.


Trodde den skulle vara godare!


Ååångest!

Tror ni jag har ångest nu? jag sitter här och är hur jääävla hungrig som helst och vill bara springa till kylen och ta något att äta, men nej idag ska jag ju börja med Naturdiet, och då får jag inte äta något annat än att dricka de.

Chipsen som ligger här en liten bit ifrån mig lockar som FAN! Men aja baja Emelie inte röra tänker mitt huvud. Måste bara vänta på att Fredrik vaknar så jag kan blanda min första dricka som jag inte ens vet om den är god?

Ska ta och väga mig innan, och JA ni ska få veta allt från början till slut, så ni vet att jag inte fuskar! Här ska de redovisas sörrö.

Naturdiet i 2 veckor!

Imorgon börjar ett nytt äventyr för mig. Jag ska alltså börja leva på Naturdiet i 2 veckor. Jag hoppas att jag klarar de. Detta innebör att jag ska dricka detta 5 ggr om dagen plus 2 liter vatten. Jag kommer bli som en häxa i början, men vill man så finns de ju egentligen inga hinder?

Folk säger att man inte kommer att gå ner något på detta, men de tror jag inte på. Jag rör på mig samtidigt som jag dricker detta. Jag rör på mig hela tiden på jobbet och gå promenader till jobbet. Innan jag börjar med de imorgon ska jag väga mig, och sen om en vecka ska jag göra de igen och lika så veckan efter.


Ny jacka!

Det kändes skönt att vakan utan huvudvärk idag. Vaknade på ett bra humör! Jag och älskling åkte och hämtade anton, käkade mat och handlade. Jag har köpt en ny jacka som jag bara ääälskar. Det som förvånar mig mest är att de är storlek 34 i den? Jag brukar ha storlek 38 i jackor nu för tiden? Kankse har gått ner lite?




'


MIGRÄN!

Jag kan inte fatta att jag somnade med huvudvärk, vaknade med MIGRÄN och lyckades somna om igen i någon timme för att försöka få bort migränen, men vaknade av samma smärta. Förut hade jag speciella tabletter att ta mot migränen eftersom att jag fick de kanske 1 gång i veckan, men nu får jag de JÄTTE sällan, dryg 1 gång var 3e månad kanske? Och just idag när man ska jobba så har man de.

Gick iaf till jobbet
. Klarade av att jobba max 1 timme innan de blev för mycket. Bröt ihop och orkade verkligen inte med allt ljud längre. Helt fel ställe att vara på om man har migrän kan jag lova. Så underbara Ferhat lyckadesfixa så jag slapp stänga och fick gå hem.

Huvudet känns fortfrande som en basketboll
, så ska ta och lägga mig ner för inga värktabletter funkar inte. Hoppas att de försvinner snart.


Såhär känns mit huvud just nu!


NU JÄVLAR!

Har precis ätit frukost med älskling och kollat på våra bästa år som jag inte sett på jag vet inte hur länge. Har frymt ont i fötterna efter igår, hoppas att de går över snart.

Igår när jag prövad alla Sandras vackra klänningar fick jag lite smått panik "JAG MÅSTE BANTA" typ. Så nu jävlar säger jag bara, jag ska klara detta och detta ska gå fort. Jag orkar inte en dag till med detta. Så nu håller vi alla tummar att jag verkligen ska klara detta. Och jag sak redovisa för er när jag är på jobbet att de inte blir något ONYTTIGT.


Bilden tagen för 3 år sen då jag endast vägde 48 KG


ONT ONT ONT!

JAG HAR SÅÅÅÅ ONT I MINA FÖTTER! HEJ föresten. Är hemma nu! Man kan ju säga att Finest Awards var ju inte den bästa galan precis. Knappt nåra sittplatser och AAAAS mycket folk. det var så varmt att man nästan höll på att svimma. Han kunde knappt röra sig och därför blev de inga kort för jag orkade inte stå där och armbåga folk. Men Mikaela har kort och jag kommer sno några från henne.

Annars säger jag ett JÄTTE grattis till dom som vann. Det var värdiga vinnare allihopa. Den som hade finast klänning på galan var Tyra. Snyggast på galan var Kenza. Resten var jätte fina dom med.

Nu ska jag sova





Bheöver egentligen...

Jag behöver egentligen inte gå upp fören om 1 timme. Men eftersom att jag alltid vaknar när älsklingen ska åka till jobbet vet jag inte om jag kommer kunna somna om nu? Jag kommer ligga och tänka på allt jag måste ta med mig för att kunna fixa mig hos Sandra.

Jag är faktsikt liiite nervös inför ikväll
, men samtidigt känner jag att de kommer bli super kul. Jag kommer däremot vara så himla trött med tanke på att jag bara sovit 6 timmar. Så jag vet ju inte om jag kommer palla Efterfesten?


Video - En dag på mc donalds del2


Videoblogg!


1 Februari 2011

Imorse när jag vaknade var jag inte förkyld längre. Men de varade ju inte speciellt länge, nu rinner snoret ner som ett jävla nigara fall. Får snyta mig 20 ggr i sekunden typ.

Jag sökte även på drömmar. För den senaste tiden har jag drömt så sjuka drömmar. Häromdagen drömde jag att jag ramlade ner i en hiss, fast hissen var inte där? Och vaknade av att de bara sög till i hela kroppen, typ som att ens själ håller på att åka ut ur kroppen, sjukt äckligt var de iaf.

Men jag hittade bara dom svaren jag redan vet så de var ju ingen mening med de liksom.



RSS 2.0